#

Обухівську трасу Н-01 Київ – Знам’янка включать до Трансєвропейської транспортної мережі

02.02.2022 19:10
Обухівську трасу  Н-01 Київ – Знам’янка включать до Трансєвропейської транспортної мережі
Фото з місця події

Міністр інфраструктури України Олександр Кубраков розповівів, що у регіональні карти TEN-T планують включити автодорогу Н-01 Київ – Знам’янка

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Міністерство інфраструктури України" у Facebook.

Міністр інфраструктури України Олександр Кубраков, підсумовуючи онлайн зустріч із представниками Європейської Комісії – Генеральним Директором Директорату з питань мобільності та транспорту Генріком Хололеєм та заступницею Генерального Директора  Директорату з питань добросусідства та перемовин щодо розширення Катаріною Матерновою, повідомив, що наразі Міністерство інфраструктури у співпраці з ЄС працює над включенням в регіональні карти TEN-T декількох транспортних маршрутів. Зокрема, до них увійшла обухівська траса Н-01 Київ – Знам’янка.

Також, учасники зустрічі обговорили розвиток інфраструктури сходу та півдня України та імплементацію Угоди про Спільний авіаційний простір між Україною та ЄС. Олександр Кубраков зазначив:

Із пані Матерновою домовилися сформувати перелік флагманських проєктів у ключових інфраструктурних галузях – дорожньому та водному господарствах, залізниці, а також в питаннях розвитку електротранспорту.

Нагадаємо, що в Обухові вже повністю завершено капітальний ремонт дитсадка "Веселка".

Читати "Моя Київщина" у Facebook