#

Горе-орендар із Яготина продовжує порушувати закон (ФОТО)

19.09.2020 13:40
Горе-орендар із Яготина продовжує порушувати закон (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Днями до Київського рибоохоронного патруля надійшло чергове повідомлення від небайдужих мешканців міста Яготин, які повідомили, що чоловік, який раніше орендував став, продовжує дозволяти вилов риби у ньому на платній основі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Управління Держрибагентства у м. Києві та Київській області" у Faсebook.

Нагадаємо, що про порушення прав громадян на безоплатну рибалку на ставу Малий Супій №1, що у місті Яготин рибопатрульним Київщини уже повідомляли. Тоді було встановлено, що оренда даного ставу закінчилася ще в червні 2019 року. Але, не дивлячись на це, колишній орендатор незаконно надавав послуги рибалки на платній основі та видавав квитки.

На вимогу рибпатрульних, громадянин не зміг пред’явити всі необхідні дозвільні документи на водойму.

Крім того, Київський рибоохоронний патруль отримав відповіді на запит від Яготинської міської ради, Яготинської районної держадміністрації та Київської обласної держадміністрації та підтвердив той факт, що даною особою не було продовжено договір оренди ставу, а отже будь-яка його діяльність вважається незаконною.

Однак попри те, що на чоловіка було відкрито кримінальну справу, він продовжує порушувати закон.

Закликаємо громадян не здійснювати оплату за риболовлю на ставу Малий Супій № 1, що у м. Яготин Київської області, а працівників Нацполіції та органи місцевого самоврядування просимо розібратися із ситуацією та зупинити незаконні дії колишнього орендатора та покарати винних, згідно з чинним законодавством, - закликав т.в.о. начальника Київського рибоохоронного патруля Сергій Старунов. 


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: