#

Гройсман наполягає на вирішенні проблеми з ліцензією SkyUp Airlines

13.06.2019 05:24
Гройсман наполягає на вирішенні проблеми з ліцензією SkyUp Airlines
Фото з мережі інтернет

Прем’єр-міністр України доручив Мінінфраструктури та Мін’юсту розібратися із ситуацією щодо призупинення ліцензії одній з українських авіакомпаній, а саме SkyUp Airlines

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Урядовий портал".

Під час засідання Уряду прем’єр-міністр України Володимир Гройсман звернувся до керівництва Міністерства інфраструктури та Міністерства юстиції з проханням розібратися і здійснити всі можливі правові кроки, аби з’ясувати ситуацію навколо призупинки ліцензії одній з авіакомпаній України.

"Поважаючи судову гілку влади, хочу сказати, що в деяких індивідуумів є чіткий конфлікт із здоровим глуздом і законом. Ми почали створювати нову цифрову митницю – суд зупинив це рішення. Ми не можемо проводити кадровий конкурс. Ми почали процес залучення інвестицій в держвласність – суд зупинив нам це. І до чого це призвело? До того, що є проблеми. Одним розчерком пера! Ні по суті справу не розглянули, нічого. А є в справі з авіакомпанією, є інформація, що позивач навіть ніколи не був їхнім клієнтом! – сказав Володимир Гройсман. – Я звертаюся з проханням і даю доручення  Мінінфраструктури – розібратися в межах правового поля, захистити клієнтів компанії. Прошу Мін’юст підготувати по всіх випадках персонально мій лист на всі органи судової влади – аби розглянути кожен випадок. І лист на ім’я Президента".

Глава Уряду наголосив, що реформа судової гілки влади вкрай актуальна. І треба допомогти чесним суддям навести лад в цій системі.

"Не можна робити так, аби один суддя зупиняв життя країни. Це принципове питання. Я звертаюся до ЗМІ – приділяйте цьому увагу. Роками справи в судах. І це призводить до того, що ми не можемо реалізувати низку важливих економічних програм, зробити державу сильнішою", – сказав Володимир Гройсман.

Прем’єр-міністр заявив, що він завжди стояв на боці закону, проте на сумнівних рішеннях він не наполягатиме:

"Ми будемо боротися проти свавілля. Хотів би, аби мене почули всі".

Нагадаємо, що ухвалою Баришівського районного суду було скасовано ліцензію на здійснення авіаперевезень пасажирів українською компанією SkyUp Airlines

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: