#

Громада Українки хоче позбавитися від керівництва міста

28.05.2019 16:58
Громада Українки хоче позбавитися від керівництва міста
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що жителі міста Українка планують боротися за усунення від влади чинних "керівників"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Трипільський край" в Facebook.

Відтак, в.о. мера Тетяну Кучер звільнено рішенням Національного агентства з питань запобігання корупції. Але вона, як стверджують користувачі спільноти "Трипільський край", "діє у своєму фірмовому стилі. Сумнівні "підковдрові" комунікації, перекручення інформації та перевертання всього з ніг на голову. Спочатку, по підтвердженій інформації, сумнівні особи «вмовляли» депутатів не приходити на сесію, на якій вони мають обрати нового секретаря міськради. Тепер, кажуть, збирають кооперативщиків і провокаторів на її захист".

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Відтак, громада Українки рішуче налаштована діяти: "Що ми разом маємо зробити за для усунення від влади цієї одіозної "команди"? По-перше, впіймати свого депутата та чітко вимагати від нього реакції, яка буде на 100% у правовому колі. Тобто, вимагати виконання Тетяною Кучер припису НАЗК. По-друге, у разі ігнорування законних вимог – звернутись до правоохоронних органів та ЗМІ. І змусити "тимчасовий уряд" дотримуватися букви закону та поважати його. Це ми берем на себе".

Нагадаємо, що в селі Плесецьке Васильківського району пройшли громадські слухання щодо добровільного об’єднання з громадами суміжних сіл в Калинівську селищну об’єднану територіальну громаду.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: