#

Губернатор Горган-Лялька вирішив підтримати Карплюка (ФОТО)

03.09.2018 16:26
Губернатор Горган-Лялька вирішив підтримати Карплюка (ФОТО)

Сьогодні, 3 вересня, в Ірпені відбулося урочисте відкриття школи №17, де був присутній губернатор Київщини Олександр Горган та екс-мер Ірпеня Володимир Карплюк

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Володимира Карплюка у Facebook.

Голова Київської ОДА Олександр Горган разом з екс-мером Ірпеня Володимиром Карплюком взяли участь у відкритті оновленої будівлі ЗОШ №17 в Ірпені, що дозволило перевести 12 класів з другої у першу зміну.

"Новий навчальний рік в Ірпінській ЗОШ №17 – новий як ніколи. Символічно, що рік старту Нової української школи цей навчальний заклад зустрічає з новим директором Лілією Ільніцькою, з новим навчальним корпусом на 19 класних кімнат, з новою їдальнею та подвір’ям. Будівництво ще одного корпусу дозволило перевести 12 класів з другої у першу зміну", - йдеться у повідомленні.

Також Карплюк зазначив, що нова шкільна їдальня нічим не відрізняється від європейських шкіл, де освітяни Ірпеня регулярно переймають досвід.

Нагадаємо, що ЗОШ №15 в Гостомелі, яка перебуває в аварійному стані, прийняла учнів 3 вересня.

"Щиро дякую за злагоджену командну роботу усім, хто долучився до реалізації цього проекту, а дітям і вчителям бажаю комфортного навчання і гарних його результатів!", - повідомляється на сторінці.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: