#

Христюк похизувався досягненнями Карплюка (ВІДЕО)

13.08.2018 13:04
Христюк похизувався досягненнями Карплюка (ВІДЕО)

Екс-заступник міського голови Ірпеня Дмитро Христюк опублікував пафосне відео, де він говорить про досягнення, які вдалося зробити команді Карплюка за три роки правління в місті "Нових облич"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Дмитра Христюка у Facebook.

"Що вдалося за три роки на посаді першого заступника Ірпінського міського голови? Коротко у невеличкому відео, де всі кадри з нового Ірпеня - любив і люблю наше місто.

Понад 200 реалізованих інфраструктурних та соціальних проектів, більше 5000 різноманітних спортивних, мистецьких та культурних заходів, нові парки, сквери, дороги, тротуари, спортивні об’єкти, медичні та освітні заклади, підземні інженерні мережі та багато іншого, а головне - чудова команда, велика кількість однодумців і ваша підтримка, яка відчувалася завжди! Дякую усім, хто був і є поруч! Це наша спільна заслуга:) Особлива подяка управлінській команді міста, моїм колегам: Володимир Карплюк, Наталя Семко, Дима Негреша, Анастасії Попсуй, Лідії Михальченко, Марії Попрузі, депутатам міської ради, усім працівникам виконавчого комітету та структурних підрозділів ІМР, керівникам комунальних підприємств, закладів, представникам громадянського суспільства та усім однодумцям. Ми взяли відповідальність за місто і багато разом зробили", - написав Христюк під відео.

А тим часом, поки команда Ірпінських мародерів хизується своїми досягненнями містобудуванні, жителі Ірпеня жаліються на недоброякісну плитку в місті.

Чомусь Христюк мимохіть згадує про численні кримінальна провадження, які відкриті проти Карплюка та його оточення. Загалом же, проти них відкрито більше 30 справ. Однією з найвідоміших є так званий "Безмертний ФОП", коли Христюк підписував мільйонні договори з фірмою, яка була оформлена на чоловіка, котрий був мертвий вже декілька років.

Читайте також: Михайлина Скорик (мешканка Ірпеня): Підозрюваний Христюк: чому чоловік Вікторії Сюмар має відповісти за зроблене в Ірпені

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: