#

Ігор Кононенко підсумував виборчу кампанію Петра Порошенка

02.05.2019 10:13
Ігор Кононенко підсумував виборчу кампанію Петра Порошенка
Ігор Кононенко

Перший заступник голови фракції БПП "Солідарність" підбив підсумки виборчої кампанії чинного Президента України

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Все, що треба знати сьогодні".

Як показали результати президентських виборів, теза "Армія, мова, віра" виявилася актуальною тільки для Львівщини, діаспори та Антарктиди. Відтак, Ігор Кононенко пояснив причини програної кампанії Петра Порошенка:

"Безумовно, на результаті позначилися тонни чорного піару і бруду, які виливалися на нашого кандидата. По-перше, тут збіглися інтереси Росії – країни-агресора, яка вкладала в це значні ресурси. По-друге, співпали інтереси ряду українських олігархів, які незадоволені діями влади за попередні п'ять років. По-третє, вибори показали, що люди незадоволені темпом реформ і змін в країні".

Петро Порошенко анонсував об'єднання всіх проєвропейських сил, а один із його ключових соратників прокоментував це так: "Зараз наша команда проводить роботу над помилками, результат виборів показав, де у нас слабкі місця. Ми готуємося до з'їзду. Можу проанонсувати повне перезавантаження нашої партійної вертикалі, виходячи саме з ідеологічних принципів.Сьогодні ми, по суті, єдина в чистому вигляді ідеологічна партія".

Ігор Кононенко зазначив, що сам є прихильником американської моделі з сильною президентською вертикалю та двопалатного парламенту, де буде аналог Сенату, куди люди обиратимуться за стовідсотковою мажоритаркою від регіонів. А пропорційну систему з відкритими списками, на його думку, потрібно застосовувати до виборів до нижньої палати.

Підсумовуючи президентство Петра Порошенка, перший заступник голови фракції БПП "Солідарність" акцентував увагу на успішній децентралізації, реформуванні сільської медицини, відродженні армії, створенні міжнародної проукраїнської коаліції та запровадженню безвізового режиму.

Нагадаємо, що народний депутат та голова Київської обласної організації Ігор Кононенко (БПП) активно займався передвиборчою агітацією на 94-му окрузі (Васильківський і Обухівський райони).

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: