#

Інформація про водія ірпінської маршрутки, який нібито висадив дитину посеред дороги, виявилася фейком (ВІДЕО)

17.05.2019 05:22
Інформація про водія ірпінської маршрутки, який нібито висадив дитину посеред дороги, виявилася фейком (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

Скандальна історія про те, що водій маршрутки вигнав з салону на півдорозі сина загиблого учасника АТО, виявилася фейком

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на допис Олександра Головенка у Facebook.

Раніше мати дитини повідомила в мережі, що 8 травня на маршруті №420 в напрямку Ірпінь-Київ посередині траси її сина вигнав з салону водій. За її словами, у дитини не було грошей, а лише посвідчення члена сім'ї учасника бойових дій, то йому довелося йти додому пішки. Додому він ішов кілька годин і дістався близько опівночі.

Згодом у мережі розповсюдили фото водія маршрутки, який нібито висадив хлопця. Союз учасників АТО Ірпеня взяв участь в розслідуванні ситуації. Про це повідомив у Facebook член організації Олександр Головенько.

Організація спільно з поліцією, вивчивши дані відеокамер зовнішнього спостереження, встановили, що інформація, поширена матір'ю підлітка, виявилася неправдивою.

"І що ми маємо в результаті - ЛЮДИНА НА МЕЖІ СЕРДЕЧНОГО ЗРИВУ, з моменту інциденту жахливо почувається і вже неодноразово викликали швидку, окрім того боїться вийти на вулицю, адже є величезна загроза його здоров'ю від бажаючих покарати його за те, чого він не робив!!!", - йдеться у повідомленні.

Ірпінська міська спілка учасників АТО наполягає на справедливих висновках по цьому інциденту. І офіційно заявляє, що підтримує невинного водія та докладатиме можливих зусиль, аби повернути заплямовану честь чоловікові.

Причини обману встановлює поліція. Водій перебував на межі серцевого нападу і кілька днів боявся виходити на вулицю, щоб не стати жертвою самосуду.

Мати підлітка Олена Гуменюк-Торган розмістила повідомлення в мережі з вибаченнями на адресу водія та власника транспортного засобу.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: