#

Інтелектуали Київщини отримали призи за перемогу в конкурсі наукових проєктів МАН (ФОТО)

27.05.2021 13:10
Інтелектуали Київщини отримали призи за перемогу в конкурсі наукових проєктів МАН (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 26 травня, у приміщенні Київського обласного комунального позашкільного навчального закладу "Мала академія наук учнівської молоді", що в Білій Церкві, відбулася урочиста церемонія нагородження переможців конкурсу наукових проєктів МАН

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу КОДА.

За дорученням голови КОДА Василя Володіна його заступник Олег Торкунов та директорка департаменту освіти і науки КОДА Жанна Осипенко вручили нагороди юним інтелектуалам Київщини, які провели власні наукові дослідження, пройшли три етапи захисту своїх проєктів і стали кращими на теренах України, виборовши призові місця.

МАНівці Київщини мають повне право пишатися своїми досягненнями, адже цього року у фіналі Всеукраїнського конкурсу вони вибороли 30 медалей: 5 золотих, 7 срібних і 18 бронзових!

Учням 9-10 класів, які  стали переможцями ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів було вручено сертифікати на отримання стипендій голови Київської обласної державної адміністрації, а тим переможцям, які в цьому році закінчують школу, – цінні подарунки.

Вітаючи переможців, Олег Торкунов відзначив унікальність системи МАН, яка дає можливість дітям набути цінного досвіду проведення науково-дослідницької діяльності і  навичок роботи над науковими проєктами.

Приємним бонусом і сюрпризом стали для МАНівців іменні подяки та сертифікати на відвідування Музею науки в Києві, які вручила учням директорка Київського обласного комунального позашкільного навчального закладу "Мала академія наук учнівської молоді" Світлана Минзар.

Нагадаємо, що 27 травня на 78 км автодороги Київ-Харків-Довжанський, поблизу міста Березань, водій легкового автомобіля заснув за кермом, унаслідок чого здійснив зіткнення з вантажівкою.


Читати "Моя Київщина" у Facebook