#

Ірпінь повністю готовий до нового опалювального сезону

09.10.2020 18:50
Ірпінь повністю готовий до нового опалювального сезону
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 9 жовтня, перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин у соціальних мережах розповів, що місто на 100% готове до опалювального сезону

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на допис Олександра Маркушина у Faсebook.

Вчора ми отримали номінації (ліміти) газу від НАК "Нафтогаз України", а це означає, що у разі різкого похолодання зможемо швидко запустити у роботу всі наші котельні, - говорить він.

Далі він розповідає, що цього року "Теплоенергопостач" відкрило в Ірпені ще чотири нових мінікотельні та замінило застарілі котли у котельні на вулиці Спартака. Також підпримством було замінено майже кілометр старої теплотраси.

Що ж до того, коли почнеться опалювальний сезон. Зазвичай, він починається десь 15 жовтня. Але прогноз погоди говорить про те, що цього року він буде трохи відтермінований. Тому слідкуємо за температурою повітря – коли середньодобова температура протягом трьох днів становитиме менше 8 градусів, одразу вмикаємо котельні. До речі, у нашому пологовому будинку батареї теплі ще з середини вересня, - наголошує Маркушин.

Нагадаємо, що 9 жовтня в Ірпінському історико-краєзнавчому музеї відкриється виставка робіт відомої майстрині-лялькарки Тетяни Федорової "Етнолялька. За мотивами…".

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: