#

Ірпінь відсвяткував День міста в гангстерському стилі (ФОТО)

08.10.2018 07:57
Ірпінь відсвяткував День міста в гангстерському стилі (ФОТО)

У суботу, 6 жовтня, місто Ірпінь відсвяткував свій черговий день народження. Даний захід проходив у абсолютно незвичному для жителів та гостів міста форматі – "Чикаго-двіж"

Про це повідомляє "Моя Київщина".

Уже з самого ранку на центральні площі міста розпочалися масові підготовки до свята: робочі встановлювали надувні атракціони для дітей, а вправні кухарі готували смаколики та варили глінтвейн.

На офіційній частині святкування, до привітального слова долучались в.о. міського голови – секретар Ірпінської міської ради Анастасія Попсуй, селищний мер Гостомеля Юрій Прилипко, мер Бучі Анатолій Федорук, Володимир Карплюк та  інші.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

 

 

Також на святі зачитали привітання від Чиказького мера Рама Емануєля та було подаровано прапор міста Мілуокі.

Як уже зазначалось, День міста проходив у гангстерському стилі, який вдало обіграли невеличкою виставкою ретро-автомобілів та вуличними музикантами, що вправно грали джазові композиції. Ще на усій території площі функціонували тематичні фото-зони, де місцеві жителі та гості міста могли безкоштовно зробити фото на згадку. Для того, щоб не тільки було цікаво дорослим, для дітей організували творчі гуртки, де найменші жителі міста малювали, ліпили з пластиліну та весело проводили час.

В рамках святкування Дня міста проводився конкурс "Місіс Ірпінь", а ввечері жителів міста своїми виступами порадували гурти "Скай" та "OT VINTA" і Юрій Журавель. Долучився до привітань і почесний громадянин міста Олександр Пономарьов, який порадував ірпінців своїми піснями.

 

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: