#

Ірпінці хочуть притягнути Олександра Пікулика до відповідальності за зловживання владою

22.02.2023 17:10
Ірпінці хочуть притягнути Олександра Пікулика до відповідальності за зловживання владою
Олександр Пікулик

Жителі Ірпеня вимагають провести перевірку відбудови ЖК "Центральний Преміум", який було пошкоджено в результаті воєнних дій у місті, та притягнути до відповідальності депутата Ірпінської міськради Олександра Пікулика

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на відповідну петицію на сайті Кабінету міністрів України.

У петиції вказано, що власники квартир ірпінського ЖК "Центральний Преміум", вже понад рік не можуть отримати ключі від придбаних квартир. Загалом йдеться про 300 родин, майно яких постраждало внаслідок вторгнення рф. На його відновлення інвестори сплатили представникам компанії забудовника по 30 дол. за кв. м. Компанія обіцяла не лише відновити оселі, а й повернути кошти власникам житла, за рахунок компенсації від держави.

Далі у петиції повідомляють:

Але забудовник Олександр Пікулик залишив інвесторів не лише без квартир, а й без коштів, сплачених за їх відновлення. Квартири "Центральний Преміум" лишаються непридатними для життя. Натомість роботи по відновленню комплексу ведуться лише в частині комерційної нерухомості. Родини з дітьми залишились під час війни просто неба. Людям погрожують, а їх законні вимоги ігнорують.

Автори звернення наголошують на тому, що місцева влада та поліція ігнорує цю ситуацію.

Тож мешканці звернулися до Кабміну:

Ми вимагаємо вжити заходів щодо забезпечення доступу до житла законним власникам, проведення перевірки дій Олександра Пікулика та подальше розслідування фактів його зловживань на посаді депутата місцевої ради.

Нагадаємо, що вчителька Ірпінського ліцею "Лінгвіст" стала кращим педагогом Київщини.

Читати "Моя Київщина" у Facebook