#

Іспанська організація провела новорічно-різдвяне дійство для маленьких ірпінців

27.12.2023 20:00
Іспанська організація провела новорічно-різдвяне дійство для маленьких ірпінців
Фото з місця події

Іспанська благодійна організація Remar S.O.S організувала новорічно-різдвяне дійство для найменших мешканців Ірпінської громади 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис Андрія Кравчука.

Волонтери Remar S.O.S працюють в Україні з першого дня повномасштабного вторгнення рф. В Ірпені представники організації неодноразово надавали та продовжують надавати гуманітарну допомогу тим, хто цього потребує.

Тому волонтери не могли пропустити можливість подарувати дітям настрій різдвяних свят. Дійство пройшло у приміщенні соціальної їдальні, яка розташована на території коледжу Національного університету біоресурсів і природокористування (НУБіП). Учасниками свята стали діти, які проживають на території Ірпінської територіальної громади. 

Тут були і різдвяні колядки, і конкурси для батьків та дітей, смачні призи, дружнє спілкування і звичайно ж смачне частування. Наприкінці заходу на всіх діточок чекали смачні подарунки від представників Remar S.O.S

Нагадаємо, що простір для жінок та дівчат "Вільна" запрошує на групові активності, лекції та практикуми, які відбудуться з 27 по 31 грудня.

Читати "Моя Київщина" у Facebook