#

Іспанські військові передали на Ставищенщину гуманітарну допомогу (ФОТО)

28.11.2022 12:00
Іспанські військові передали на Ставищенщину гуманітарну допомогу (ФОТО)
Фото з місця подій

Чергова гуманітарна допомога з Барселони доставлена до Ставищенської громади

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Адмін Селищної Ради" у Facebook.

Зазначимо, що наразі найбільша потреба українських військових, які обороняють українців на найгарячіших напрямках - автомобілі. 

Днями до Ставищенської громади завітала делегація військових із Барселони, які привезли гуманітарну допомогу для військових та внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території громади.

Необхідне підсилення отримав 16-ий окремий мотопіхотний батальйон другої мінометної батареї - авто пікап. Приймав машину військовослужбовець Іван Порхун. Крім того було передано громаді генератори (один із яких для школи в село Гейсиха), одяг, памперси, тощо.

Перебуваючи з робочою поїздкою на Ставищенщині, делегація відвідала Волонтерський центр, пункт видачі допомоги ВПО, публічну бібліотеку. Користуючись нагодою, селищний голова Леонід Джужик ознайомив членів делегації зі здобутками громади.

Іспанцям було продемонстровано переваги переходу місцевої котельні на альтернативний вид палива та винахід комунальників, які використали автодвигун як засіб для перекачки нечистот в разі тривалого вимкнення електроенергії.  

Ставищенська селищна рада висловлює щиру вдячність за сприяння, організацію та доставку  гуманітарної допомоги директору  компанії "Grup Catala de Seguretat ST" громадянину Іспанії Isidro Masia Egea,  консулу Генерального консульства України в Барселоні Олександру Дзьомі, депутату селищної ради Анатолію Дерманцю. 

У дописі йдеться:

Щиро радіємо кожній допомозі, бо будь-яка допомога - це ще один крок у виборюванні нашої свободи та наближення перемоги!

Нагадаємо, що днями поліція Київщини встановила особу зловмисника, який обікрав магазин у селі Ківшовата Білоцерківського району.



Читати "Моя Київщина" у Telegram