#

Із в’їзного знака Переяслава невідомі нахабно вкрали вазони з квітами (ФОТО)

09.07.2021 11:40
Із в’їзного знака Переяслава невідомі нахабно вкрали вазони з квітами (ФОТО)
Фото з місця події

У вівторок, 6 липня, у Переяславі з в’їзного знака невідомі особи поцупили вазони з квітами, які цієї весни за бюджетні кошти придбало КП "Виробниче управління комунального господарства"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Переяслав City".

Зокрема, два вазони з квітучими сурфініями було розміщено на знаку "Переяслав", який розташований на вулиці Богдана Хмельницького (на в’їзді до міста з боку Києва), а ще один – на багажнику інсталяційного велосипеда, що встановлений на клумбі з трояндами неподалік цього місця. І ось неприємна новина: у ніч із 5 на 6 липня усі ці вазони хтось поцупив.

Керівник КП ВУКГ Віктор Коркач зазначив, що крадіжка квітів із міських клумб чи інших об’єктів, – зовсім не поодиноке явище у Переяславі:

Дуже шкода, що серед нас живуть такі люди, які не хочуть бачити наш Переяслав красивим та ошатним. Звертаюся до переяславців: не будьте байдужими, у разі, якщо станете свідками руйнування квітників, одразу фотографуйте та телефонуйте до поліції.

Уже вранці, 7 липня, знак "Переяслав" та скульптурну композицію "Велосипед" комунальники знову прикрасили вазонами з квітами. За цими квітами доглядає двірничка Людмила Булич, яка живе неподалік. Аби рослини краще росли, вона поливає їх щовечора.

Наостанок Віктор Анатолійович сказав:

Я ж мрію наступного сезону закупити термовазони, висадити в них квіти і розмістити на електростовпах цієї вулиці. Хочеться, аби в’їзд до Переяслава був не менш шикарним, як ото в’їзд до Києва.

Нагадаємо, що 6 липня у Переяславі, вночі на пішохідному переході сталася ДТП, унаслідок якої постраждали чоловік та жінка.

Читати "Моя Київщина" у Telegram