#

Кабмін призначив т.в.о. голови Держагентства України з управління зоною відчуження

29.01.2021 15:50
Кабмін призначив т.в.о. голови Держагентства України з управління зоною відчуження
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні, 29 січня, Андрій Пляцко приступив до тимчасового виконання обов'язків Голови Державного агентства України з управління зоною відчуження

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Державне агентство України з управління зоною відчуження" у Facebook.

Підставою для покладення обов’язків є розпорядження Кабінету Міністрів України від 27 січня 2021 року  №54-р "Про тимчасове покладення виконання обов’язків Голови Державного агентства України з управління зоною відчуження на Пляцка А. В. ".

Пляцко до приходу у відомство працював керівником групи операцій із цінними паперами фінансового відділу департаменту економіки та фінансів філії російської нафтової компанії "ТНК-Україна", заступником директора з фінансів бурового управління АТ "Укрбургаз" дочірнього підприємства НАК "Нафтогаз України". Шість років він пропрацював у країнах Європейського союзу, де керував проєктами в галузі поводження з відходами.

Нагадаємо, що Кабінет міністрів звільнив голову Державного агентства з управління зоною відчуження Сергія Калашника. Кабінет Міністрів призначив Сергія Калашника головою Держагентства з управління зоною відчуження у квітні 2020 року строком на п'ять років. Раніше Калашник протягом року виконував обов'язки гендиректора Чорнобильської АЕС.

Читати "Моя Київщина" у Facebook