#

Калинівська селищна рада уклала договори на ремонтні роботи для відновлення військового містечка

05.10.2022 18:30
Калинівська селищна рада уклала договори на ремонтні роботи для відновлення військового містечка
Фото з мережі Інтернет

Калинівська селищна рада уклала договори на аварійно-ремонтні роботи для відновлення військового містечка у Фастівському районі, що зазнало руйнувань через напад росії

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на Prozorro.

Зазначимо, що загальна сума кількох договорів – 444 тисяч 182 гривні. Управління економічного розвитку, житлово-комунального господарства, капітального будівництва та інфраструктури Калинівської селищної ради уклало декілька договорів.

Столярні та теслярні роботи (заміна віконних /балконних блоків) у військовому містечку в селі Данилівна Фастівського району обійдуться місцевому бюджету в 139 тисяч 674 гривень. 

Роботи виконуватиме виробничо-комерційне приватне підприємство – фірма "Спектр".

Другий договір із цією ж фірмою на ті самі послуги укладений на суму 56 тисяч 648,50 гривень, третій – на 61 тисяч 378,24 гривень, четвертий – на 62 тисяч 810 гривень, п’ятий – на 61 тисяч 378,24 гривень, шостий – на 62 тисяч 258,02 гривень.

Закупівля була здійснена без використання електронної системи – в окремих випадках на час війни це дозволяє спеціально прийнята після повномасштабного вторгнення рф в Україну урядова постанова. 

Нагадаємо, що компанія ДТЕК 5, 6 та 7 жовтня проведе планові відключення електроенергії у місті Фастів та селі Веприк.

Читати "Моя Київщина" у Telegram