#

Кандидат в голови Борщагівської ОТГ Роман Гах розповів про план заходів з вирішення проблем громади

06.10.2020 11:20
Кандидат в голови Борщагівської ОТГ Роман Гах розповів про план заходів з вирішення проблем громади
Роман Гах

Кандидат на посаду голови Борщагівської ОТГ від "Слуги народу" Роман Гах бачить в місцевих виборах, які відбудуться 25 жовтня, можливість реально змінити Борщагівку на краще

Про це він розповів в інтерв'ю порталу KV, повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Це було для мене непросте рішення. Я в принципі ніколи не прагнув і зараз не хочу займатися політикою, принаймні в її українському розумінні. Мені здається, що українська політика - це скоріше політиканство. Пусті балачки, філософствування і обіцянки, які можна не виконувати ... А я не філософ і не теоретик, я - практик. Якщо я бачу проблему, я шукаю можливість її вирішити і вирішую. Вже більше 10 років на чолі житлосервісів я займаюся саме цим. Вирішую ті проблеми жителів Борщагівки, які я можу вирішити на своєму рівні, - сказав Роман Гах.

Він зазначив, що багато проблем громади можна вирішити тільки на посаді глави ОТГ.

Є такі проблеми, які можливо вирішувати тільки на посаді голови ОТГ, і їх накопичилося дуже багато. Мені ці проблеми дошкуляють не менш, ніж іншим жителям. І в цих місцевих виборах я побачив можливість реально змінити Борщагівку на краще, і вважаю, що такою можливістю не можна не скористатися, - наголосив кандидат.

Роман Гах додав, що децентралізація і об'єднання в ОТГ дають Борщагівці нові можливості, і це не тільки новий бюджет, який завдяки децентралізації повинен збільшитися вдвічі - до 800 млн грн., а ще й можливість об'єднання зусиль для вирішення комплексних проблем, які хвилюють і Софіївку, і Петропавлівку, і Чайки.

За словами Гаха, для вирішення цих проблем він зі своєю командою розробив програму змін Борщагівської ОТГ, і ці зміни зроблять громаду "по-справжньому новою".

Я дуже багато спілкуюся з жителями Борщагівки. Робив це і до того, як став кандидатом в голови, в якості директора житлосервісів, продовжую такі зустрічі і зараз. І при кожному такому спілкуванні я постійно чую скарги в більшості своїй на одні й ті ж проблеми. Це відсутність державних шкіл, нестача дитячих садків, постійні затори на в'їзд і виїзд з території ОТГ, відсутність нормального медичного обслуговування, нестача упорядкованих парків, скверів та місць відпочинку і проблеми зі старими комунікаціями водопостачання, водовідведення та електропостачання, - сказав він.

Гах підкреслив, що саме на вирішенні цих кричущих проблем і зроблений акцент в його програмі.

І це не просто обіцянки, це план заходів, який можна буде починати реалізовувати вже в найближчий час, - додав кандидат на посаду глави Борщагівської ОТГ.

Нагадаємо, 18 вересня партія Київська обласна організація партії "Слуга народу" висунула керівника кількох житлосервісів у Софіївській Борщагівці Романа Гаха кандидатом на голову Борщагівської ОТГ.

У серпні в інтерв'ю "Моїй Київщині" Роман Гах розповів про проблеми об'єднаної Борщагівської ОТГ та яким бачить майбутнє громади.

 

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: