#

Програма кандидата: Ігор Левітас з 98 округу

30.06.2019 13:47
Програма кандидата: Ігор Левітас з 98 округу
Ігор Левітас

Екс-секретар Бориспільської міської ради, а нині кандидат у депутати по 98 виборчому округу Ігор Левітас, оприлюднив свою програму

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Програма кандидата в депутати містить наступні пункти:

1. Відновлення соціальної справедливості.

Перегляд правил видачі субсидій та перерахунок пенсій для сільських мешканців, що мають у власності нерухомість. Соціальна підтримка та гарантії жителям невеликих міст та сіл. Адресні цільові програми з підтримки малого і середнього бізнесу, що стане основою розвитку нашого округу.

2. Місцевий референдум – основа для прийняття важливих рішень місцевими чиновниками.

Джерелом влади в Україні є народ. І саме громада має ставити перед чиновниками завдання.

"Держава – сервіс, чиновник – виконавець завдань громади".

3. Викорінення корупції. Кадрові зміни на прозорих умовах.

Тільки оновлення влади здатне забезпечити стабільний розвиток територіальних громад та держави в цілому.

4. Кримінальна відповідальність та конфіскація майна хабарників.

Повний аудит результатів виконання своїх посадових обов’язків державними службовцями на керівних посадах за останні 10 років. За результатами аудиту – вжиття всіх необхідних заходів щодо притягнення до кримінальної відповідальності за незаконне збагачення.

5. Розвиток та зміцнення економічної самостійності громад. Відродження села.

Децентралізація, посилення економічної самостійності та політичного впливу громади – це можливість реалізовувати саме ті програми та проекти розвитку, які актуальні саме для нашого округу.

Модернізація аграрного комплексу за рахунок залучених інвестицій, відродження занедбаних сільськогосподарських угідь, інфраструктурних об’єктів, підтримка підприємців у селах за рахунок компенсації частини відсотків за банківськими кредитами в рамках Програми соціально-економічного розвитку дасть змогу збільшити надходження до місцевого бюджету та спрямувати гроші громади на відбудову доріг, лікарень, шкіл, садочків, а отже – зробити життя в рідному місті та селі комфортнішим та безпечнішим.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: