#

Карантинна статистика: на Пересялавщині зареєстрували однакову кількість шлюбів та розлучень

11.05.2020 11:55
Карантинна статистика: на Пересялавщині зареєстрували однакову кількість шлюбів та розлучень
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що за період карантину у Переяславі та Переяслав-Хмельницькому районі одружилися та розвелися однакова кількість пар

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Переяслав. City". 

Днями начальниця відділу ДРАЦС по місту Переяслав та Переяслав-Хмельницькому районі Вікторія Литовченко розповіла про статистику народжуваності, найпопулярніших імен, одружень та смертності у квітні.

Жінка розповіла, що в місті народилися 14 хлопчиків та 7 дівчаток. Дев'ять жінок вперше стали мамами, дев'ять – вдруге, одна – втретє і ще в двох родинах народилися четверта і шоста дитини. Зауважимо, що найпопулярнішими іменами для новонароджених були Артем, Назар, Софія. Серед рідковживаних – Марко.

Відомо, що з 12 березня по 5 травня на Переяславщині одружилися 15 пар молодят. Ба більше, заяви на реєстрацію шлюбу подали сімнадцять пар.

Наймолодшому нареченому було 30 років, а наймолодшій наречені 23. Найстарші серед молодят мали 51 та 50 років.

На жаль, минулого місяця було складено п'ять актових записів про розірвання шлюбів.

Зауважимо, що серед померлих у квітні було 17 осіб працездатного віку. Загалом на Переяславщині померло 30 чоловіків і 39 жінок. Серед містян наймолодшим померлим був 17-річний хлопець, найстаршою – 100-річна жінка. У селах і ОТГ відповідно – 54-річний чоловік і 92-річна жінка.

Нагадаємо, що в Переяслав-Хмельницькому районі людям, які потребують допомоги, роздали продукти харчування зі шкільних складів.

Читати "Моя Київщина" у Telegram