#

Керівництво Тетіївської ОТГ планує побудувати сонячну електростанцію

29.05.2019 08:38
Керівництво Тетіївської ОТГ планує побудувати сонячну електростанцію
Фото з мережі Інтернет

Керівництво Тетіївської територіальної громади планує почати в другому півріччі 2019 року будівництво сонячної електростанції потужністю 35 МВт

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "КиевVласть", це стало відомо з інтерв'ю голови Тетіївської ОТГ Руслана Майструка.

"Завдяки тому, що нам держава першим в Київській області передала більше 3 тис га землі сільськогосподарського призначення і на тих землях, які не використовувалися, а це близько 70 га, ми сьогодні ставимо сонячні електростанції. Вже оформлена вся документація і незабаром розпочнемо будівництво", - розповів Руслан Майструк.

На інвестиційному порталі Тетіївської ОТГ повідомляється, що найважливішим інвестиційним проектом є впровадження будівництва сонячних електростанцій загальною площею 66 га потужністю близько 35 МВт. Будівництво даного проекту планують почати в другому півріччі 2019 року. Заплановано створення 80 робочих місць.

Також нагадаємо, що у місті Богуслав ввели в експлуатацію сонячну електростанцію потужністю 16 МВт.

Також голова територіальної громади зазначив, що Світовий банк затвердив і високо оцінив план економічного розвитку громади.

"Ми написали і подали на затвердження "План дій сталого енергетичного розвитку і клімату міста Тетіївської ОТГ до 2030 року", підготували інвестиційний паспорт громади, завершили написання "Сталого економічного розвитку Тетіївської ОТГ". І це не просто плани, які будуть покладені на полицю. Це конкретний комплексний план подальших кроків, спрямований на формування іміджу інвестиційно привабливої громади", - говорить він.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: