#

Керівник Березанської ОТГ отримує чималі надбавки за високі досягнення у праці

01.11.2021 14:30
Керівник Березанської ОТГ отримує чималі надбавки за високі досягнення у праці
Фото з мережі Інтернет

Інформаційний портал "Моя Київщина" надіслав запит до Березанської ОТГ, щоб дізнатися, які заробітні плати має керівник громади, секретар та заступник

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

У відповіді, яку отримали журналісти було вказано, що відповідно до рішення Березанської міської ради 8 скликання міському голові встановлені надбавки 20% за вислугу років з урахуванням надбавки за 5 ранг, 50% за високі досягнення праці з урахуванням надбавки за ранг та надбавки за вислугу років. Щомісячне преміювання у розмірі 100% до місячної заробітної плати.

Читайте також: Переможці місцевих виборів: верткий очільник Березанської громади Володимир Тимченко

Також було вказано, що секретарю міської ради встановлені надбавки 20% за вислугу років з урахуванням надбавки за 9 ранг, 50% за високі досягнення праці з урахуванням надбавки за ранг та надбавки за вислугу років.

Ще у відповіді було наголошено, що посадові особи Березанської міської ради  своєчасно здійснюють декларування своїх доходів.

Нагадаємо, що 14  жовтня у межах відзначення Дня захисника і захисниць України, Дня козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці в Березані відбувся традиційний патріотичний автопробіг.



Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: