#

Керівники прокуратури Київщини полюбляють престижні авто (ФОТО)

17.07.2018 15:32
Керівники прокуратури Київщини полюбляють престижні авто (ФОТО)

8 липня на території спортивного комплексу Національної академії прокуратури України відбулись фінальні змагання з міні-футболу серед працівників прокуратури різних областей України, куди приїхали й керівники прокуратури Київщини на автомобілях, проте не на власних  

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на програму "Наші гроші з Денисом Бігусом".

Змагалися працівники служби за "Кубок Генерального прокурора України", де команда прокурорів з Київщини завоювала перше місце.

Головного прокурора Київської області Дмитра Чібісова журналісти зафіксували на службовому автомобілі. Натомість в інтерв’ю журналістам прокурор повідомив, що його на футбол підвіз друг, а машина не службова, а "звичайна".

На Lexus 350 своєї дружини приїхав інший заступник головного прокурора Київської області – Ігор Грабець. Його дружина – Світлана Грабець, працює суддею Господарського суду.

Заступник прокурора Київської області Ярослав Бендик приїхав вболівати на  автомобілі Volkswagen Touareg. Авто записане на його 72-річну тещу Марію Лук'яненко. Жінка зареєстрована як ФОП, що займається роздрібною торгівлею з лотків і на ринках. Іншого бізнесу родина немає. Ймовірно, саме торгівля допомогла тещі прокурора купити зятю і Volkswagen Touareg, і будинок під Києвом на 360 м2, яким також користується прокурор.

 

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: