#

Керівники закладів освіти Бучанської громади побували у місті-побратимі Тячеві

23.06.2024 15:11
Керівники закладів освіти Бучанської громади побували у місті-побратимі Тячеві
Фото з місця події

Керівники закладів освіти Бучанської громади разом із начальником відділу освіти БМР Олегом Цимбалом на запрошення Тячівського міського голови Івана Ковача побували у місті-побратимі Тячеві

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Бучанської міської ради. 

Метою візиту став обмін професійним досвідом між освітянами двох громад. В.о. начальника відділу освіти Тячева Мар'яна Шелевер презентувала місцеві освітні заклади. Керівники отримали можливість на власні очі побачити роботу тячівських шкіл та дитячих садочків, а також детально ознайомитися з умовами їхньої діяльності.

Під час зустрічі освітяни обговорили та визначили напрямки подальшої співпраці між закладами освіти міст-побратимів. Це створить міцний фундамент для майбутніх спільних проєктів та ініціатив. На завершення візиту для освітян Бучанської громади було проведено екскурсію старовинними вулицями Тячева, яка дозволила гостям відчути дух та історію закарпатського міста.

Нагадаємо, що 20 червня до Бучі прибула представницька польська делегація на чолі з Маршалеком Сейму Республіки Польща Шимоном Головнею.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: