#

Кількість хворих на COVID-19 на Чорнобильській атомній електростанції збільшилася вдвічі

02.02.2021 10:00
Кількість хворих на COVID-19 на Чорнобильській атомній електростанції збільшилася вдвічі
Фото з мережі інтернет

Стало відомо, що у період з 1 грудня до 29 січня кількість хворих на COVID-19 на Чорнобильській атомній електростанції збільшилася вдвічі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу ЧАЕС.

Отож, станом на 1 грудня серед персоналу Державного спеціалізованого підприємства ЧАЕС було зафіксовано 157 випадків захворювання на коронавірусну інфекцію COVID-19. Через два місяця цифра зросла удвічі – станом на 29 січня зафіксовано 313 випадків коронавірусу.

Також до грудня не було жодної смерті від COVID-19. Проте вже вкінці січня повідомили, один працівник все ж не справився із хворобою.

Загалом від початку епідемії 300 працівників ДСП ЧАЕС одужали, 11 перебувають на амбулаторному лікуванні, 1 - на стаціонарному в загальносоматичному відділенні Славутицької міської лікарні, його стан середньої тяжкості, динаміка позитивна, – розповідають у ЧАЕС.

Нагадаємо, що прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні відносно в. о. генерального директора ДСП ЧАЕС та директора одного із товариств з обмеженою відповідальністю за фактом незаконного поводження з радіоактивними матеріалами.

Читати "Моя Київщина" у Telegram