#

Києво-Святошинський район: посварився з дружиною та пішов із дому запивати горе

21.04.2019 07:28
Києво-Святошинський район: посварився з дружиною та пішов із дому запивати горе
Зниклий чоловік

Учора, 20 квітня, правоохоронцям повідомили про зникнення з великою сумою грошей жителя села Мила Києво-Святошинського району

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на прес-службу Головного управління Національної поліції в Київській області.

До поліції зателефонувала дружина зниклого та пояснила, що звечора той на власному авто поїхав до столиці з великою сумою грошей. На зв'язок не виходив, мобільний телефон вимкнений. Відтак, на пошуки зниклого 59-річного чоловіка був орієнтований особовий склад Києво-Святошинського відділу поліції, наряди груп реагування патрульної поліції та столичні поліцейські. 

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Невдовзі вдалося встановити його місце перебування. Як з’ясувалось, чоловік просто посварився зі своєю дружиною та поїхав до свого товариша розпивати алкоголь. А мобільний телефон у нього просто розрядився. Працівники поліції провели з чоловіком профілактичну бесіду, коли той прийшов до тями від великої кількості випитого алкоголю.

Нагадаємо, що 16 квітня в селі Мотовилівка Фастівського району зник 11-річний Богдан Гальченко, який пішов зі школи в невідомому напрямку.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: