#

Київавтодору не дозволили встановити обмежувальні ворота поблизу Біличанського лісу (ФОТО)

06.11.2021 15:00
Київавтодору не дозволили встановити обмежувальні ворота поблизу Біличанського лісу (ФОТО)
Фото з місця подій

У четвер, 4 листопада, у селищі Коцюбинське було попереджено встановлення київською дорожньою службою обмежувальних воріт на вулиці Пономарьова у межах Біличанського лісу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис голови Коцюбинської селищної ради Сергія Даніша у Facebook.

Селищний голова написав, що такі ворота зараз встановлюються по периметру Києва, щоб обмежити в'їзд у місто великогабаритного транспорту. Проте виконувати таку роботу слід у належному місці, як було погоджено раніше. Ворота ж у Коцюбинському хотіли встановити перед самим проспектом Палладіна, а не вглибині лісу.

Сергій Даніш прокоментував:

Нагадаю, що вулиця Пономарьова є на балансі облавтодору, а отже саме обласна служба має дати погодження на встановлення такої конструкції там, де це сьогодні спробували зробити столичні дорожники. А облавтодор таких погоджень не давав!

Голова наголосив, що найближчим часом планується розширення дороги на вулиці Пономарьова, у зв'язку із будівництвом тротуару та облаштуванням вуличного освітлення, тому така конструкція суттєво завадила б цим роботам.

Нагадаємо, що Облрада намагається відібрати у столиці Біличанський ліс навколо смт Коцюбинське.




Читати "Моя Київщина" у Telegram