#

Київоблрада встановили тарифи на тепло для комунальних тепломереж області

17.01.2019 10:23
Київоблрада встановили тарифи на тепло для комунальних тепломереж області
Фото з мережі Інтернет

Київоблрада встановила тарифи на тепло для комунальних підприємств "Києво-Святошинська тепломережа", "Переяслав-Хмельницькатепломережа" і "Тетіївтепломережа"

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "КиевВласть", опалення на альтернативному виді палива можливо тільки для "Тетіївтепломережі".

Про це стало відомо з рішення Київоблради №521-25-VІІ "Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання для потреб бюджетних установ та інших споживачів (крім населення) комунальному підприємству "Києво-Святошинська тепломережа" Київської обласної ради, комунальному підприємству Київської обласної ради "Переяслав-Хмельницькатепломережа", комунальному підприємству Київський обласної ради "Тетіевтепломережа".

За дане рішення проголосувало 67 депутатів. Так, для бюджетних установ КП "Києво-Святошинська тепломережа" буде надавати теплову енергію за тарифом 1948,73 грн/Гкал без ПДВ, для інших споживачів, окрім населення – 1956,21 грн/Гкал.

Нагадаємо, що у 2017 році тепломережі-боржники Київської області, зокрема, "Кагарликтепломережа", "Тетіївтепломережа", "Києво-Святошинська тепломережа" та "Переяслав-Хмельницьктепломережа",  стали фігурантами кримінального провадження. Тоді "Батьківщину" підозрювали у організації схеми по виведенню коштів через тепломережі, а в СБУ повідомляли, що за отримані незаконно кошти проводилося фінансування протестних акцій з метою посягання на територіальну цілісність України.

"Переяслав-Хмельницькатепломережа" буде подавати тепло за тарифом 1952,33 грн/Гкал для потреб бюджетних установ та 1968,33 грн/Гкал для інших споживачів.

Тарифи "Тетіевтепломережі" будуть залежати від того, з використанням якого ресурсу подається тепло. Так, з використанням природного газу для установ – 1916,73 грн/Гкал, з використанням альтернативного виду палива – 1680,87 грн/Гкал. Для інших споживачів передбачена подача тепла тільки на газу, тариф складе 1960,23 грн/Гкал.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: