#

Київщина прийняла на відпочинок дітей з Донбасу

31.05.2019 07:22
Київщина прийняла на відпочинок дітей з Донбасу
У Сквирському районі відпочивають діти з Донбасу

Сьогодні, 31 травня, у селі Пустоварівка Сквирського району відбудеться Всеукраїнський фестиваль "Ми діти твої, Україно!", який започаткували ще два роки тому

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу Київської ОДА, на фестиваль приїхало 46 дітлахів з Донецької області.

Упродовж 12 днів діти проживатимуть і відпочиватимуть у Сквирському районному оздоровчому таборі "Росич-2019" в селі Чубинці, який функціонуватиме на базі Чубинецького НВК.

За кошти районного бюджету та кошти меценатів для дітей з Донецької області створено оптимальні умови для проживання, харчування, цікавого та змістового дозвілля, яке для них організовуватимуть педагоги.

Офіційне відкриття першої табірної зміни відбулося 29 травня. У церемонії відкриття табору взяли участь директор департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації Віра Рогова, голова Сквирської районної державної адміністрації Василь Галюк, начальник відділу освіти Сквирської РДА Олександр Заболотний та інші.

Керівництво табору "Росич-2019" на чолі з директором Володимиром Круглієм та його  заступником Анатолієм Гальчинським зуміли з перших хвилин налаштувати дітей на позитивні емоції, створити затишну і теплу атмосферу, щоб вони почувалися, як в рідному колі,  переконалися і зрозуміли: Україна єдина і  неподільна країна.

Нагадаємо, що в Обухівському районі правоохоронці склали адміністративні протоколи на батьків, які не забезпечили дітей належними умовами проживання.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: