#

Київщина здобула дві бронзові медалі на чемпіонаті з боксу

13.08.2018 15:11
Київщина здобула дві бронзові медалі на чемпіонаті з боксу

Минулого тижні, з 7 по 12 серпня, відбувався чемпіонат України з боксу серед юніорів у Кропивницькому, звітки наші спортсмени привезли дві "бронзи"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-служба управління фізичної культури і спорту Київської обласної державної адміністрації

За нагороди та путівки на чемпіонат Європи боролися 287 спортсменів 2002–2003 років народження з різних областей нашої держави (загалом 25 команд), - повідомляє Броварський спортивний портал.

Змагання проводили на двох рингах, один із яких кропивничанам надали олександрійські колеги, встановлених у спортивному залі факультету фізичного виховання ЦДПУ імені Винниченка.

На урочистій церемонії відкриття турніру всіх учасників спортивного свята привітали та побажали вирішення поставлених завдань перший заступник голови Кіровоградської ОДА Сергій Коваленко та секретар міської ради Кропивницького Андрій Табалов.

Команда Київщини, сформована на базі вихованців відділення боксу Броварського вищого училища фізичної культури, в підсумку посіла 11 місце. В її активі дві «бронзові» нагороди. Призерами змагань стали – Олег Лагута (57 кг) та Ілля Тогобоцький (66 кг). Тренуються спортсмени під керівництвом старшого тренера, заслуженого тренера України Сергія Катаєва (Бровари).

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: