#

Київщині затримали молодика з підозрілими речовинами (ФОТО)

18.12.2018 16:23
Київщині затримали молодика з підозрілими речовинами (ФОТО)
Затриманий молодик

Вчора, 17 грудня, в селищі Згурівка правоохоронці затримали 29-річного молодика, що мав при собі наркотичні речовини

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням сторінку "Управління превентивної діяльності ГУНП в Київській області" у Facebook.

Під час відпрацювання Згурівського району інспектори сектору реагування патрульної поліції спільно працівниками батальйону поліції особливого призначення на вулиці Чкалова, що у смт. Згурівка звернули увагу на підозрілого громадянина та зупинили його.

Здійснивши поверхневу перевірку у кишені куртки правоохоронці виявили пачку цигарок, в якій зберігалося декілька пакетиків з порошкоподібною речовиною білого кольору, зовні схожу на наркотичну речовину.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

29-річний затриманий, мешканець с. Турівка, Згурівського району пояснив, що вилучена речовина - амфетамін. Для з’ясування всіх обставин на місце події викликана місцева слідчо-оперативна група відділу поліції. Проводиться перевірка.

Загалом, минулої доби, на території Київської області поліцейські виявили три факти пов’язаних з незаконним обігом наркотичних засобів. Затримано трьох громадян, які зберігали коноплю та амфетамін. Зі слів затриманих наркотичні речовини зберігались для власного споживання, без мети збуту.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: