#

Київська обласна рада виділила Вишневому 15 млн гривень

21.05.2019 14:17
 Київська обласна рада виділила Вишневому 15 млн гривень
Київська обласна рада

У п’ятницю, 17 травня, на позачерговій сесії Київська обласна рада виділила з бюджету області кошти на добудову школи та дитячого садочка у Вишневому

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку депутата Вишневої міської ради Артема Глінського в Facebook.

"Якнайшвидше чекаємо перерахунок коштів на добудову ЗОШ №1 Вишневого, ДНЗ " Яблунька"  та на завершення реконструкції вул. Чорновола. Окрема подяка 52 депутатам Київської обласної ради за стійку і рішучу позицію",  – написав Артем Глінський.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

"Майже 49 депутатів прийняли бюджет Київської області. На добудову школи №1 – з обласного бюджету – 15 млн грн, місцевий бюджет (район, місто) – 8 млн грн. Всього: 23 млн грн. На садок "Яблунька"  – 8,6 млн грн із місцевих бюджетів. Ще 15 млн грн має прийти з державного бюджету", – додала Людмила Мартиненко, громадський діяч ти жителька Вишневого.

Нагадаємо, що у п’ятницю, 17-го травня, відбулася позачергова 27-ма сесія обласної Ради, на якій був затверджений бюджет та схвалені основні напрямки соціально-економічного та культурного розвитку регіону на поточний рік.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: