#

Київську ГЕС не захоплювали російські військові, – гендиректор Укргідроенерго Сирота

26.02.2022 11:46
Київську ГЕС не захоплювали російські військові, – гендиректор Укргідроенерго Сирота
Фото з мережі Інтернет

Генеральний директор Укргідроенерго Ігор Сирота повідомив, що ні вночі з 25 на 26 лютого, ні зранку 26 лютого Київську ГЕС не захоплювали російські військові

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина"  з покликанням на повідомлення генерального директора Укргідроенерго Ігоря Сироти.

Зазначимо, що станція працювала і працює у штатному режимі.

26 лютого поблизу Вишгорода та Київської ГЕС відбулася перестрілка. За попередньою інформацією, перестрілка велася між правим та лівим берегом Дніпра. Збройні сили дають гідну відсіч ворогам.

Сирота наголосив, Київську ГЕС не захоплювали і жодних боїв на станції чи поруч не велося. Станція працює у режимі посиленої охорони, оперативний персонал знаходиться на місцях. Керівництво Київської ГЕС та оперативний персонал продовжують працювати на станції в безпечних укриттях. Усе керівництво компанії теж працює.

Він додав:

Я знаходжусь на Канівській ГЕС, звідки проводив сьогодні зранку оперативну нараду з усіма філіями та керівниками. Наразі повертаюсь у Київ. Категоричне прохання до ЗМІ та громадян – уточнювати інформацію в компанії Укргідроенерго.

Дезінформація працює проти держави, проти стабільності роботи українських підприємств, що забезпечують населення та усю інфраструктуру України електроенергією.

Нагадаємо, що російські ДРГ намагаються здійснити висадку на Лівий берег Києва.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: