#

"Київводоканал" не допустив до перевірки екоінспекторів

19.01.2022 18:00
"Київводоканал" не допустив до перевірки екоінспекторів
Фото з мережі Інтернет

ПрАТ "АТ Київводоканал" не допустило до перевірки Державну екологічну інспекцію столичного округу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту Державна екологічна інспекція Столичного округу у Facebook.

Екоінспекторів не допустили до перевірки виконання припису, виданого за результатами перевірки ДЕІ СО у жовтні-листопаді 2021 року.

У дописі наголошують, що "Київводоканал" є лідером у переліку найбільших забруднювачів водних ресурсів відповідно до рейтингу Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів. Держекоінспекція постійно контролює діяльність цього суб’єкта господарювання.

Також додають, що загальна сума нарахованих збитків, нарахованих компанії у 2021 році склала 25 млн  578 тисяч грн (користування надрами без спецдозволу та перевищення  ГДС).

У Держекоінспекції сподіваються, що навесні 2022 року позиція ПрАТ "АТ Київводоканал" зміниться її фахівців буде допущено до проведення планової перевірки з метою об’єктивної оцінки впливу підприємства на довкілля.

Нагадаємо, що Національна комісія через недотримання строків відновлення електропостачання споживачів після відключення  проведе перевірку ПрАТ "ДТЕК Київські регіональні електромережі".

Читати "Моя Київщина" у Telegram