#

"Книги героям": поліцейські Київщини долучилися до благодійного проєкту (ФОТО)

10.04.2023 08:20
"Книги героям": поліцейські Київщини долучилися до благодійного проєкту  (ФОТО)
Фото з місця події

У п’ятницю, 7 квітня, керівництво батальйону "Миротворець"  передали україномовні художні книги  пораненим побратимам, що постраждали внаслідок нападу ворога на Сході України

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

За ініціативою Міністерства внутрішніх справ України була організована благодійна акція під назвою "Книги Героям". Головною метою проєкту є надання можливості захисникам та захисницям України, які перебувають у лікувальних закладах органів системи МВС, урізноманітнювати своє дозвілля та підтримувати їх духовний стан.

У рамках акції було зібрано понад 500 україномовних художніх та публіцистичних видань, загалом закладами органів системи МВС зібрано понад 2 тисячі книг. До акції також долучилися нацгвардійці та працівники Державної міграційної служби України.

Усі зібрані книги вже передані до Головного медичного центру Міністерства внутрішніх справ України та інших медичних закладів охорони здоров’я системи МВС для військовослужбовців, які проходять лікування чи реабілітацію. Ця акція стала ще одним підтвердженням підтримки та вдячності за самовіддану роботу наших захисників та захисниць.

Нагадаємо, що "1х1 Charity cup": у Бучі провели благодійний спортивний турнір.

Читати "Моя Київщина" у Telegram