#

Коцюбинське може залишитися без води через борги водоканалу

27.04.2021 09:03
Коцюбинське може залишитися без води через борги водоканалу
Фото з мережі інтернет

Селище Коцюбинське Бучанського району заборгувало "Київводоканалу" та може залишитися без води

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на статтю Олени Сокотюк у виданні "Громада Приірпіння".

На сесію Коцюбинської селищної ради 22 квітня прибули представники "Київодоканалу". Вони вимагали, щоб комунальне підприємство громади селища сплатило борги. Депутатів  чотири місяці просять віддати з бюджету 2 млн грн без звіту УЖКГ "Біличі" про вже витрачені кошти.

Селищний голова Сергій Даніш ("Слуга народу") зізнався, що у 2020 році він під особисте зобов’язання розпорядився, щоб водоканалу не платили грошей, адже не знав, скільки грошей залишиться на боротьбу з коронавірусом. Однак із рахунків УЖКГ "Біличі" 9,6 млн пішло на парки та лавки.

Три місяці УЖКГ "Біличі", попри вимогу депутатського корпусу, не звітує. Останній раз це зробили у 2017 році. Після цього про діяльність підприємства, яке належить громаді, не звітував публічно ніхто.

Нагадаємо, що 25 квітня у Коцюбинському з нагоди 35 річниці Чорнобильської трагедії встановили та відкрили монумент героям Чорнобиля.

Читати "Моя Київщина" у Telegram