#

Колишній голова Київської ОДА підхопив "корону"

16.10.2020 14:17
Колишній голова Київської ОДА підхопив "корону"
Олексій Чернишов

Ексочільник Київської облдержадміністрації Олексій Чернишов, який наразі є Міністром розвитку громад та територій України, отримав позитивні результати ПЛР-тесту на COVID-19

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на офіційний вебсайт Міністерства розвитку громад та територій. 

За інформацією Міністерства, наразі Олексій Чернишов перебуває на самоізоляції. На період його відсутності обов’язки виконуватиме перший заступник Василь Лозинський.

Планую провести найближчі два тижні на самоізоляції. Всі робочі питання буду вирішувати та контролювати дистанційно. Цього року ми всі маємо опанувати цю звичку та навчитись бути ефективними в реальному житті та фактичних справах, залишаючись в онлайні. У Мінрегіоні ми одні з перших започаткували дистанційний формат роботи, - заначив Міністр.

Усі співробітники Міністерства, які контактували з міністром, проходять тестування або залишаються вдома на самоізоляції.

Нагадаємо, що штаб кандидата на посаду голови Борщагівської ОТГ Олеся Кудрика займається маніпуляціями цифрами, домальовуючи рейтинг свого кандидата.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: