#

"Колос" може стати сьомим вищоліговим колективом для 26-річного Анатолія Фурсенка (ФОТО)

17.03.2021 09:00
"Колос" може стати сьомим вищоліговим колективом для 26-річного Анатолія Фурсенка (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

26-річний захисник Анатолій Фурсенко може продовжити виступи в сьомому для себе вищоліговому колективі "Колос"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Київщина футбольна".

Анатолій Фурсенко, який свого часу входив до списку "33 найкращі" на Київщині, став переможцем Кубка агрофірми "Колос" і виступає на Меморіалі Кирсанова в складі популярної команди з Пустоварівки. Тож наставники "Колоса" сповна розраховують на майстерність і досвід яскравого вихованця Бородянщини футбольної.

"Колос" може стати сьомим вищоліговим колективом для Фурсенка, який після кількарічних виступів у ФК "Бородянка" та пісківському "Рубіні" захищав також спортивні кольори київського "Локо-Джорджія", "Сокола" з Михайлівки-Рубежівки, "Десни" з Погребів та вишгородського "Діназа".

Загальний вищоліговий актив Анатолія в обласному чемпіонаті столичного регіону становить 188 матчів і дев’ять забитих м’ячів. А найвагоміші внески він зробив у турнірні здобутки "Рубіна" – 74 календарні зустрічі та "Десни" – шість результативних ударів.

Нагадаємо, що у рамках 18-го туру української Прем'єр-ліги Маріуполь поступився Колосу, поєдинок, що відбувався у Ковалівці, завершився з рахунком 4:1 на користь підопічних Руслана Костишина.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: