#

Команда із Великої Каратулі стала переможцем турніру пам’яті Бориса Сонька (ФОТО)

23.09.2018 11:09
Команда із Великої Каратулі стала переможцем турніру пам’яті Бориса Сонька (ФОТО)

Тиждень тому, 16 вересня на честь вшануванню пам’яті Почесного працівника фізичної культури та спорту України, колишнього жителя цього села Бориса Сонька відбувся перший розіграш футбольного кубкового турніру

Про це повідомляє "Моя Київщина" із посиланням на "Вісник Переяславщини".

Борис Михайлович народився 10 серпня 1961 року в селі Велика Каратуль. Після закінчення в 1978 році школи вступив до Немішаєвського радгоспу-технікуму, який закінчив у 1980 році. З квітня 1987 по вересень 2001 р. працював у міжгосподарському спортивно-оздоровчому клубі "Колос". З 2001 р. і до кінця життя очолював відділ з питань

Напередодні річниці смерті друзі Бориса Михайловича, колеги по роботі, Великокаратульська сільська рада та ПОА «Україна» вирішили започаткувати футбольний турнір його пам’яті.

На відкритті турніру виступили керівник апарату РДА Валерій Перчук, заступник голови районної ради Іван Бугаєнко, сільський голова Олександр Середній, керівник ПОА "Україна" Григорій Порало, начальник управління Всеукраїнського спортивного товариства "Колос" Микола Піньковий, керівник ПП "Земля Переяславщини" Олександр Ярема. Висловили співчуття вдові Бориса Михайловича, його дітям та запевнили, що цей турнір буде традиційним.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Після урочистостей всі, хто не брав участь у першій грі, поїхали на кладовище покласти квіти на могилу.

Футбольні баталії проводились за участю трьох команд: із сіл Велика Каратуль, Пологи-Вергуни та Світанок. Команди зіграли між собою по колу, кожен матч тривав два тайми по 25 хвилин. У першій грі господарі з рахунком 4:0 розгромили команду з Полі-Вергунів. Друга гра турніру між командами Світанку та Поліг-Вергунів завершилась унічию – 1:1. Нічийним результатом 0:0 завершили свою зустріч і команди Великої Каратулі та Світанку. Тож переможцем першого кубку пам’яті Бориса Сонька стали його земляки футболісти із Великої Каратулі. По завершенні ігор футболістів запросили за поминальний стіл, який для них накрили працівники ПОА "Україна".

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: