#

"Комендант" Межигір'я в 12 разів знизив реальні доходи в декларації

20.05.2019 13:58
 "Комендант" Межигір'я в 12 разів знизив реальні доходи в декларації
НПУ "Межигір'я"

Стало відомо, що суми, зазначені в офіційній декларації громадської організації "Національний парк України "Межигір'я", у 10-12 разів менші публічно заявлених даних

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Zn.ua".

За підсумками 2018 року ГО "Національний парк України "Межигір'я", офіційно задекларував три мільйони гривень благодійних внесків. Ця сума в 12 разів менше, ніж раніше озвучена "комендантом" Межигір'я Денисом Тарахкотеликом в інтерв'ю ЗМІ сума доходів колишньої резиденції Януковича.

Підписуйтеся на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Відтак, згідно з декларацією розмір отриманої благодійної допомоги склав 3 007 406 грн, а внески членів організації - 36 043 грн. При цьому на утримання об'єкта було витрачено 3 070 062 грн. У той же час у різних інтерв'ю Денис Тарахкотелик неодноразово заявляв, що сума доходів Межигір'я складає від 32 до 36 млн грн, які повністю йдуть на утримання комплексу.

Нагадаємо, що колишня резиденція екс-президента країни Віктора Януковича, яка знаходиться на території села Нові Петрівці Вишгородського району Київщини, усі п’ять років після його втечі перебуває в стані правової й господарської невизначеності.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: