#

Комісія адвокатури Київщини позбавила права на професійну діяльність адвокатку-зрадницю

24.11.2023 18:20
Комісія адвокатури Київщини позбавила права на професійну діяльність адвокатку-зрадницю
Юлія Марчук

Кваліфікаційно-дисциплінарна комісія адвокатури Київської області (КДКА) позбавила права на адвокатську діяльність українську адвокатку Юлію Марчук, яка очолила незаконну “Адвокатську палату м. Севастополя”

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на ZMINA.

Юлію Марчук притягнули до дисциплінарної відповідальності через порушення адвокатської етики. Під керівництвом жінки ухвалюються юридичні рішення про зарахування адвокатів-колонізаторів до складу цієї “палати”, що дозволяє їм безперешкодно вести адвокатську діяльність на тимчасово окупованих територіях, переміщуючи туди інших суб’єктів країни-агресора.

Дисциплінарна комісія вирішила, що Юлія Марчук, усупереч Конституції України та Закону “Про забезпечення прав та свобод громадян України та правовий режим тимчасово окупованих територій”, Закону “Про адвокатуру та адвокатську діяльність”, очолила незаконну створену “Адвокатську палату м. Севастополя”, яка веде в Автономній Республіці Крим незаконну діяльність.

Рішення КДКА про позбавлення права вести адвокатську діяльність набуло чинності з моменту оголошення. Утім, воно може бути оскаржене протягом 30 днів у Вищій кваліфікаційній дисциплінарній комісії або в суді.

Нагадаємо, що Печерський районний суд Києва наклав арешт на майно підозрюваного в держзраді народного депутата Олександра Дубінського, а також майно його матері та колишньої дружини.

Читати "Моя Київщина" у Facebook