#

Компанію мільярдерів Герег у Броварах зловили на дрібному шахрайстві (ФОТО)

02.03.2021 11:00
Компанію мільярдерів Герег у Броварах зловили на дрібному шахрайстві (ФОТО)
Подружжя власники ТОВ "ЕПІЦЕНТР К"

Один із покупців помітив у чекові з "Епіцентру" невідомий платіж та вирішив запитати у адміністраторів, за що з нього зняли гроші

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Віктора Пятніцкого у Facebook.

Віктор побачив у чеку невідомий товар під назвою "Сформований сертифікат Вигода", який коштував йому 2.10 грн. Відповідь адміністратора на запитання про товар шокувала чоловіка: "А, так це ж вигода".

Я взагалі думав, що бонусна програма, це коли тобі нараховують бали, якими можна оплатити товар. Епіцентр вирішив, що бонусна програма, це коли з тебе при кожній покупці вираховують гроші, щоб ти потім цими грошима міг оплатити товар, – пише чоловік у своєму дописі.

Після цього він вирішив подивитись, що пишуть на сайті ТОВ "ЕПІЦЕНТР К"  про цю програму лояльності. 

На сайті все красиво: "Купуючи товари в ТЦ "Епіцентр" бали нараховуються на картку ВИГОДА, при скануванні картки на касі, в розмірі 1% від суми покупок (за винятком акційних товарів). 1 бал=1 грн". Красиво, поки ви не прочитаєте офіційний документ, який називається "Правила участі у програмі лояльності ВИГОДА в ТОВ "ЕПІЦЕНТР К", – зауважує обурений чоловік.

У цьому документі у пункті 1.5 пояснюється, що ВИГОДА – це авансовий платіж Учасника Програми на наступну покупку під час придбання товару на умовах Програми, що зарахований на Рахунок Учасника, та на який Учаснику програми формується Сертифікат ВИГОДА.

Якщо не вірите підрахуйте в чеку всі пункти і порівняйте з сумою. Формування сертифікату ВХОДИТЬ до цієї суми, тобто ми його отримуємо не як бонус, а оплачуємо з власної кишені. Що тут сказати - Лохотрон з великої літери, цілком достойний шановної мережі "Епіцентр К", – пише чоловік.

Нагадаємо, що у смт Велика Димерка, що на Броварщині, вкінці лютого відкрився новий митний термінал.


Читати "Моя Київщина" у Telegram