#

Комунальники у Борисполі закидали подвір’я "мажорів" сміттям (ФОТО)

09.07.2018 16:05
Комунальники у Борисполі закидали подвір’я "мажорів" сміттям (ФОТО)

Сьогодні, 9 липня, працівники комунального підприємства у Борисполі за допомогою спецтехніки повернули сміття у двір його власників

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Вісті", методи боротьби із порушниками благоустрою в місті Бориспіль стали радикальними.

Міський відділ контролю за благоустроєм спільно із ГФ "Сектор Безпеки" продовжують боротьбу із злісними порушниками благоустрою. Журналісти стали свідком того, як в один із дворів приватного сектору міста повернули сміття його власнику.

Так вчинили із непотребом заможного дворища на вулиці Гончара, 2, де великий екскаватор одного із комунальних підприємств міста перекинув гору накопиченого сміття у двір його власників.

"Господарям будинку не раз були приписи та попередження, щоб вони прибрали своє сміття, що лежить за двором. Реакції не було. Укладання договору на вивезення сміття із комунальним підприємством господарем двору також не було підписано", - пояснив Рустам Хамракулов, начальник відділу контролю за благоустроєм, і наголосив.

За його словами, впродовж минулого тижня відділом контролю за благоустроєм було складено 5 листів-попереджень, 3 протоколи та 7 приписів.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: