#

Кондитерки із Переяслава "засвітилися" на "1+1" (ФОТО, ВІДЕО)

12.10.2020 18:40
Кондитерки із Переяслава "засвітилися" на "1+1" (ФОТО, ВІДЕО)
Фото з першоджерела

Сьогодні, 12 жовтня, на телеканалі "1+1" стартували зйомки нового проєкту "Сніданок.Весілля", у якому взяли участь кондитерки із Переяслава Катерина Ярема і Оксана Корнієнко

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Переяслав. City". 

Варто зауважити, що особливістю тортів Оксани Корнієнко, яка займається випічкою вже шість років, є малюнки та портрети іменників. Її колега Катерина Ярема займається випічкою не так давно, однак вже створила свій інтернет-магазин, де продає різні солодощі: тірамісу, панакоту, чізкейки, бельгійські вафлі, горішки зі згущеним молоком, пироги.

Майстрині розробляють власний сайт, візитки та мають багато планів щодо розвитку кондитерської справи. Щоб підвищити популярність своїх виробів, жінки співпрацюють з блогерами та ЗМІ. 16 вересня взяли участь у зйомках телепроєкту "Сніданок. Весілля".

Щоранку, збираючись на роботу, я дивлюся програму "Сніданок з 1+1", – розповіла Катерина. – Вирішила написати їм в інстаграмі. Розповіла, що ми виготовляємо десерти, можемо пригостити колектив. Через 10 хвилин мені відповіли. Виявилося, що для "Сніданку" готують новий проєкт. Журналістка в ролі нареченої досліджує, скільки коштує весілля під час пандемії. Один із випусків присвячений весільним тортам. "Наречена" звертається в дорогу кондитерську і до майстрів домашньої випічки. А потім порівнює якість і ціни. Нам запропонували взяти участь у цьому випуску. Умови такі: ми безкоштовно виготовляємо весільний торт, натомість отримуємо досвід зйомок і рекламу на телебаченні. Я одразу погодилася.

Оксана Корнієнко приготувала для програми двошаровий торт вагою п’ять кілограмів. Майстриня прикрасила торт живими квітами, шоколадними кульками, сердечками.

Ніякого сценарію не було. Усе максимально природно. Із нареченою познайомилися в процесі зйомок. Вона начебто приходить до мене додому. Ми знайомимося, спілкуємося про тренди у весільній випічці, популярні начинки, чаюємо, куштуємо тортик. Наречена розпитує про ціни. Знімали довго, бо робили по кілька дублів. І нареченій, і знімальній групі торт сподобався, - розповідає Катерина.

Нагадаємо, що на Переяславщині у відділі ДРАЦС зареєстрували 35 шлюбів, що є поки рекордом у цьому році.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: