#

Контактувати з виборцями в Ірпені призначили лише депутатів від "Нових облич" (ФОТО)

19.12.2020 11:50
Контактувати з виборцями в Ірпені призначили лише депутатів від "Нових облич" (ФОТО)
Фото з мережі інтернет

Стало відомо, що у списках розподілу вулиць громади серед депутатів розмістили інформацію лише про депутатів від партії "Нові обличчя"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням "Погляд".

Коли депутатів Ірпінської міської ради розподілили по округах, стало відомо, що до списку розподілу внесли лише 15 осіб – всіх представників партії "Нові обличчя" та Віолетту Дворнікову.

На вході до адміністративного приміщення міськради у черговій частині муніципальної варти можна дізнатися про те, за якими вулицями закріпили народних обранців, проте потрібно бути готовим до того, що інформації про депутатів від будь якої іншої партії не буде.

 Депутат Ірінської міської ради Наталія Іздебска від партії ЄС розповіла, що до списку внесли навіть не половину обранців, і решта 23 депутати від інших політсил де-факто у цьому розподілі не представлені. А це "Європейська Солідарність", "Батьківщина", "Голос", "Свобода" і "Слуга народу".

Нагадаємо, що за результатами громадського руху "Чесно", найвищий рівень недопредставництва в облрадах в Україні саме у Київській області – понад 35%.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: