Крафтові сири з ферми на Обухівщині отримали нагороди на міжнародному конкурсі
Сири "Доооброї Ферми" з Обухівщини вдруге отримали визнання на престижному міжнародному конкурсі World Cheese Awards, підтверджуючи свою якість та стабільність
Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Хроніки Обухова".
Нещодавно пройшов міжнародний конкурс World Cheese Awards, де були представлені два крафтові сири із ферми на Обухівщині.
- Сир "Легенда" – коров’ячий сир із 12-місячною витримкою, насичений смак і вишукана текстура.
- Сир "Бікоз" – козиний сир, витриманий 12 місяців, із неповторним ароматом.
Окрім перемог на World Cheese Awards, ці сири стали призерами Литовського сирного фестивалю та фестивалю Pro Cheese в Україні.
Участь українських сирів у міжнародному конкурсі організована компанією Ardis Group за підтримки швейцарсько-української програми "Розвиток торгівлі" та сприяння Ukraine-Moldova American Enterprise Fund.
Нагадаємо, що ентузіасти села Германівка Обухівської громади випустили у річку Красна близько 300 тисяч штук різної риби.
Читати "Моя Київщина" у Telegram