#

Курсанта військового ліцею під Києвом судитимуть за бійку з тяжкими наслідками

01.07.2019 16:49
Курсанта військового ліцею під Києвом судитимуть за бійку з тяжкими наслідками
Фото з мережі Інтернет

Ліцеїсту військового ліцею, розташованого в Києво-Святошинському районі, загрожують виправні роботи або позбавлення волі на строк до трьох років за вчинену у січні бійку з нанесенням тілесних ушкоджень середньої тяжкості

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Києво-Святошинської місцевої прокуратури у Facebook.

Києво-Святошинською місцевою прокуратурою направлено до суду обвинувальний акт щодо ліцеїста, який у січні 2019 року вчинив сварку з іншим ліцеїстом, перебуваючи в навчальному закладі.. Підчас сварки наніс останньому удар кулаком в обличчя, спричинивши струс головного мозку та закритий перелом передньої стінки лівої лобної пазухи, що класифікується як тілесні ушкодження середньої тяжкості.

Дії неповнолітнього кваліфіковано за ч. 1 ст. 122 КК України (заподіяння умисного середньої тяжкості тілесного ушкодження, тобто умисне ушкодження, яке не є небезпечним для життя і не потягло за собою наслідків, передбачених у статті 121 КК України, але таке, що спричинило тривалий розлад здоров’я).

Санкція даної статті передбачає покарання у виді виправних робіт на строк до двох років або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Нагадаємо, що раніше, завдяки принциповості прокурорів із Кагарлика, двом злочинця, що грабували людей подовжили термін покарання до восьми років одному, та восьми років і шести місяців іншому.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: