#

Легкоатлет з Київщини виборов бронзу на Чемпіонаті Європи (ФОТО)

09.08.2018 08:37
Легкоатлет з Київщини виборов бронзу на Чемпіонаті Європи (ФОТО)

Цього тижня, Сергій Никифоров представник Київської області став бронзовим призером зі стрибків у довжину Чемпіонату Європи з легкої атлетики, що триває у німецькому Берліні

Про це повідомляє "Моя Київщина" із посиланням на прес-службу управління фізичної культури та спорту Київської обласної державної адміністрації.

Призер торішнього чемпіонату Європи у приміщенні Сергій Никифоров у кваліфікації здобув необхідний результат лише в останній спробі.  З восьмим результатом 7.86 м  броварчанин зумів вибороти право вчора поборотися за нагороди Берліна-2018.

 

У фіналі Сергій відразу почав діяти. Результат 7.97 м в другій спробі дозволив йому стати другим. У третій Сергій виконав другий найліпший  стрибок в сезоні, показавши 8.13 м. З таким результатом він посів перше місце, але втратив його в передостанньому раунді.

Та спортсмен з Греції Мілтіадіс Тентоглу стрибнув на 8.25 м, продемонструвавши найкращий стрибок та відтіснивши українця на друге місце. А німець Фабіан Гейнль стрибнув також з результатом 8.13 м та став срібним призером. Никифоров виступав вже після Гейнля, але стрибнути вище він не зміг, внаслідок чого – бронзова нагорода. Та третій результат для представника Київщини -  це успішний високий результат.

 

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: