#

Ліцеїсти в Переяславі зібрали понад 155 тисяч гривень для ЗСУ (ФОТО)

12.03.2024 15:05
Ліцеїсти в Переяславі зібрали понад 155 тисяч гривень для ЗСУ (ФОТО)
Фото з місця події

У ліцеї імені Володимира Мономаха в Переяславі зібрали понад 155 тисяч гривень на допомогу нашим військовим

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис на сторінці ліцею.

8 березня у Переяславському ліцеї імені Володимира Мономаха провели "Весняний ярмарок" на підтримку захисників України. До нього долучилися учні та батьки всіх без винятку класів. Спільними зусиллями зібрали понад 79 тисяч гривень. 

Наші учні, їхні батьки та вчителі виявили неймовірну ініціативу та креативність, пропонуючи різноманітні страви та напої на ярмарку. Кожен відвідувач зміг знайти щось смачненьке для себе, а при цьому ще й допомогти тим, хто захищає нашу країну. Зусилля наших учнів та вчителів дозволили нам зібрати 79 406 гривень та 50 копійок, які будуть спрямовані на підтримку захисників України,

– йдеться у повідомленні на сторінці ліцею.

У дописі зазначено, що минулого тижня також відбувся збір коштів, під час якого зібрали 76 тисяч 98 гривень. Тож спільними зусиллями учнів, батьків та колективу ліцею всього зібрали понад 155 тисяч, які спрямують на закупівлю необхідного обладнання для військовослужбовців з Переяслава.

Нагадаємо, що нещодавно КНП "Переяславська БЛІЛ" отримала  два інкубатори для новонароджених Air Incu I для акушерсько-гінекологічного відділення від благодійного фонду "Благомай".


Читати "Моя Київщина" у Facebook