#

Лідер гурту "Друга ріка" показав, що залишилося від його будинку в Гостомелі (ВІДЕО)

02.11.2022 12:10
Лідер гурту "Друга ріка" показав, що залишилося від його будинку в Гостомелі (ВІДЕО)
Фото з місця події

У березні цього року російська ракета потрапила в будинок лідера українського гурту "Друга ріка" Валерія Харчишина

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "apostrophe.ua", почати прибирати наслідки "прильоту" музикантові вдалося лише через 8 місяців.

Артист показав, що залишилося від його сімейної домівки та розповів, які емоції відчув після побаченого.

У "Сніданку з 1+1" Харчишин розповів:

Перша думка: дякувати Богові, що мене тут не було. Ну а потім все, летять картини: як я будував, як привіз сюди свого пса Барні, як Ванька бігав із сосискою на першому поверсі, як я вперше тут залишився, як судився за землю і виграв суд. Все пролетіло в одну мить.

На кадрах можна побачити, що від будинку залишилися одні уламки. Вціліла лише чавунна піч. Музикант відновив її та привів у стан, який був до пожежі.

Харчишин планує якнайшвидше закінчити з демонтажем і розпочати будівництво нового будинку, щоб його дітям було куди повернутися.

Музикант сказав:

Зараз мої діти живуть у Варшаві. Повернутися в Україну теоретично можна. І проблема навіть не в тому, що час від часу загострюється ситуація, зокрема у Києві, летить-летить і прилітає, а проблема в тому, що нікуди повернутися.

Нагадаємо, що у місті Ірпінь триває ремонт багатоповерхового будинку на вулиці Давидчука, який зазнав сильних пошкоджень внаслідок військової агресії рф.



Читати "Моя Київщина" у Telegram